Vrijstaande villa met uitzicht op zee

Ref. R141-01544
269.950€
Verkocht
Type:
villa
Plaats:
La Llosa de Camacho
Gebied:
bergen
Uitzicht:
Berg
Perceel:
11.216 m²
Bebouwing:
160 m²
Slaapkamers:
3
Badkamers:
3
Woonkamers:
1
Eetkamers:
1
Keukens:
ingericht
Verwarming:
centraal
Zwembad:
Privé
Airconditioning:
Overal
Open terras:
Ja
Oriëntatie:
Noordwest
Terrein:
Platteland
Verdiepingen:
2
Gebouw:
Nieuw

Foto's rechtvaardigen niet deze prachtig gelegen en goed gebouwde moderne nieuwe villa van 160m² afgewerkt tot een zeer hoge standaard, met  3 slaapkamers en 3 badkamers, op een groot perceel van ongeveer 10993m², met een eigen zwembad van 8 x 4m, in de omliggende groene vallei met prachtig open uitzicht op de vallei naar de zee bij Denia. De villa ligt in een zeer mooi weelderig groen landelijk gebied (amandelbloesem is overal in het seizoen) op een privéweg die ongeveer 6 villa's bedient. Al deze eigenschappen zijn goed ingeburgerd op zeer grote kavels, zodat ze allemaal genieten van absolute privacy. De villa zou het best omschreven kunnen worden als hedendaags in stijl, met rustieke invloeden. De rustieke invloeden en aandacht voor detail zijn terug te zien in de keuzes van de binnenwelving (tussenliggende kleistegels die uit de daklijn steken) en het gebruik van steen voor de fries rond de villa en de architraaf rond de ramen, evenals het gebruik van marmer en steen in aardse kleuren. De villa is gebouwd volgens een zeer hoge kwaliteitsstandaard. U zult merken dat de muren 25 cm dikke muren zijn die goed geïsoleerd zijn. Voorbereid voor volledig geïntegreerde superieure lucht / con en centrale verwarming (geen zichtbare binnenunits). De villa maakt optimaal gebruik van het landschap en de uitzichten over de vallei en de zee vanuit de zeer grote ramen en het gemakkelijk toegankelijke dakterras. Goed gepland en aangelegd is de villa zeer helder en aantrekkelijk zowel binnen als buiten.

Kenmerken omvatten: Verouderde toegangsdeur; Feature dubbelzijdige open haard met log boek; Volledig airconditioningsysteem en centrale verwarming geïntegreerd systeem; Overdekte parkeerplaats voor 2 auto's; Zwembad; eerste kwaliteits ramen met dubbel glas, draai- en kiepramen en openslaande deuren; Volledig ingerichte complete keuken met granieten werkbladen; Feature externe wenteltrap naar dakterras; Alarm gemonteerd; Antieke bron (bij het zwembad) haalt zijn water uit de bergwand.

Accommodatie lay-out: Entree is via een kenmerk mozaïek veranda en voor antieke antieke deur naar een open hal (alarmsysteem geïnstalleerd) met open haard (dubbelzijdige open haard), aan de rechterkant is een aparte volledig ingerichte keuken met granieten werkbladen, en aan de linkerkant is een doucheruimte met toilet en wastafel die ook leidt tot een slaapkamer met inbouwkasten. Deze slaapkamer kan worden gebruikt als een studeerkamer. De gang leidt vervolgens naar de centrale open haard, die is dubbelzijdig en glas verzegeld met functie stenen mantel plank en mozaïek marmeren afwerking rond open haard. Aan de rechterkant is een ruime eethoek met uitzicht vanaf het raam naar beneden de vallei. Leidend door de salon is er ruimte voor verschillende banken of 2 hoofdzithoeken om alternatieve zitposities mogelijk te maken, die kunnen profiteren van de prachtige uitzichten. Salon leidt vervolgens naar de trap naar beneden naar de grote hal met slaapkamer en een aparte kleedruimte met grote ingebouwde kasten en grote ensuite. Voordelen van openslaande deuren naar betegeld terras. Tweede slaapkamer heeft een eigen badkamer en openslaande deuren naar hetzelfde terras, opnieuw met ingebouwde kasten. De hal op de onderste verdieping profiteert ook van een bijkeuken. Hal leidt vervolgens naar de terrassen en het zwembad. Superieur keramiek en marmer van eerste kwaliteit zijn net gekozen voor vloeren en badkamers.

Andere informatie:

Bouwwerkzaamheden voltooid.

Documenten zijn de Escritura (akten), Cedula de Habitation (toestemming van de bezetting).

Huis ligt op 1400 vierkante meter en extra omliggende perceel gelijk aan 9,593. Totaal 10.993 sq mts
Elektrische installatie voltooid in 2010 die 20 KWT toelaat, dus meer dan voldoende om 2 huizen te leveren.

Eigenschap is volledig bedraad en vereist alleen armaturen.
Pre plumbed om een ​​verwarmd zwembad toe te staan.
Zwembad van 8 x 4 meter met Romeinse treden en zwembadverlichting. Pompkamer casita voor zwembad.

33.000 liter waterdepot onder het terras. Deposito is operationeel met nieuwe pomp.
Eigenschap is gealarmeerd en verbonden met Securitas Direct.
SAT-tv-kabel vooraf geïnstalleerd op het dak
Grote droge beveiligde opslagruimte onder terras (onderbouw). 7,5 m x 2,8 m bij 1,7 m hoog

Kopers of werken die nog steeds nodig zijn om op eigen kosten door de nieuwe eigenaar te worden voltooid;
Aanschaf en montage van 2 lucht / con / warmtebronnen, die ongeveer 5.000-7.000 euro kosten.

Patio tussen huis en zwembad.
Vereist oven, kookplaat, koelkast en wasmachine. Vaatwasser geïnstalleerd.

Aankoop van oven, kookplaat koelkast, wasmachine.

Verlichtingsarmaturen, sat-schotel.

Similar Properties

Prachtige accommodatie, rustige locatie

Ref. 141-01869p
La Llosa de Camacho
225.000€

Reageer op deze woning

Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie